Rådgivning

Om du vill ha konstruktiv kritik på dina trädgårdsidéer, eller få en experts tankar och råd om sådant som vilka växter som kan trivas var, så kan jag som trädgårdsmästare med många års erfarenhet ge snabba förslag. Till exempel på vilka perenna växter som passar i rabatten du skulle vilja förverkliga, eller kanske hur du kan avskärma från insyn. Vi kan då boka in ett konsultationsmöte på plats i din trädgård.

Vi går tillsammans runt i din trädgård där du får rådgivning på plats. Agendan bestämmer du som kund. Det kan vara litet som stort och omfatta hela eller delar av trädgården. Vi kan titta på möjligheter och problem eller vilka områden som kan förbättras. Det kan gälla skötselråd eller t.ex. förslag på växtval i en slänt eller tips på planteringar vid sittplatsen.

Målsättningen är att du ska få inspiration och konkreta råd utifrån dina frågor.

Trädgårdskonsultation anpassas tidsmässigt efter dina behov, men minst 1 timme, där du själv antecknar det vi pratat om.

Det kan vara bra om du förberett besöket med en checklista med frågor och funderingar. Grundplan och inspirationsbilder kan användas som underlag.